Magenta Måleri

Våtrums­­målning

Våtrums­­målning Uppsala

Funderar du på att måla badrummet, tvättstugan eller annat våtutrymme? Våra erfarna och professionella våtrumsmålare utför våtrumsmålning i Uppsala med omnejd. Att måla badrummet är ett snabbt och relativt billigt sätt att göra en förändring, till skillnad från till exempel kakel. Men till skillnad från vanlig målning behöver du annat material och kunskap när det kommer till att måla våtrum.

När arbete utförs i badrum eller andra våtutrymmen finns det speciella krav för fuktskydd och vattentäthet att ta hänsyn till. Syftet med dessa regler är att säkerställa hög kvalitet och lång livslängd på målade ytor i våtrum. Måleribranschens vision för våtrumskontroll är att alla arbeten utförs med en säker och väl beprövad teknik ur fuktsäkerhetssynpunkt.

Vi är ett MVK-auktoriserat företag

Som ett led i vårt kvalitetsarbete är vi på Magenta Måleri är ett auktoriserat företag inom våtrumsmålning genom Måleribranschens våtrumskontroll, MVK. Det innebär att våra anställda har genomgått utbildning i målning av våtrum enligt MVK:s utbildningsprogram. På så sätt kan du känna dig trygg med att du anlitar professionella målare som utför jobbet på ett korrekt sätt med snyggt resultat. Genom att anlita oss får du en högkvalitativ våtrumsmålning som håller länge.

Se alla våra måleritjänster.

magenta måleri tjänst våtrumsmålning

Kostnadsfri offert för våtrums­målning.

Behöver du en målerifirma som hjälper dig med att måla badrum, toalett eller annat våtrum? Då är du välkommen att kontakta oss på Magenta Måleri för en kostnadsfri offert.