Magenta Måleri

Tapetserare i Uppsala

Din tapetserare i Uppsala

Vi på Magenta Måleri vill vara din tapetserare i Uppsala. Det bästa med tapetsering är att det är bara fantasin som sätter gränserna! Tapetsering är ett utmärkt val för dig som är ute efter en effektfull förändring. Målade väggar har förstås sina egna fördelar, men med en tapet blir intrycket mjukare och möjligheterna är betydligt fler. 

Med mönstertapeter kan du byta färg eller sätta en helt ny stil och karaktär på rummet. Kanske ska du satsa på en fondvägg, som drar blickarna till sig? När det kommer till tapeter är det bara fantasin som sätter gränserna! När du väl bestämt dig så finns vi här för att hjälpa dig med din tapetsering med våra tapetserare i Uppsala.

Vi har erfarna tapetserare i Uppsala

När du har valt tapet är det bara att kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert. Vi går tillsammans igenom frågor som val av kulör, tidsplan, arbetsmiljö, säkerhet och ROT-frågor. 

Vi har en kontinuerlig dialog under hela processen, för att du ska känna dig trygg under tidens gång och nöjd med resultatet. Våra skickliga målare ser till att rummet blir färdigt i ett nafs och utfört på ett förstklassigt sätt.

Anlita Magenta Måleri proffs på tapetsering

Fördelar med att låta en målerifirma sköta tapetseringen

Det är vanligt att underskatta mängden jobb som krävs för att tapetsera ett rum. Ofta tar det längre tid än vad man först räknat med. Att få tapeten att sitta snyggt kräver stora portioner av tålamod och kunnighet. Ska mönsterpassning dessutom göras kan det bli en riktig utmaning. Minsta lilla misstag eller fel blir om än ännu mer tydligt. Tapetsering är en konst i sig och där skiner verkligen våra tapetserare. 

För oss på Magenta Måleri klappar hjärtat för tapeter och allt som hör till. Vår branschkunskap och erfarenhet gör att du kan känna dig trygg med oss. Vi arbetar med alla typer av tapeter såsom papperstapeter, textiltapeter, vinyltapeter, EasyUp och strukturtapeter. Vi vet vilken teknik som krävs för få tapeten att sitta så snyggt som möjligt, och du slipper att själv kladda med lim och rätta till remsor.

Anlita målare från Magenta Måleri.

Vårt största fokus är du, kunden. Det viktigaste för oss är att du får ett resultat som du är nöjd över.  Oavsett vilken typ av måleritjänst du eftersöker, kan du kontakta Magenta Måleri för en kostnadsfri offert.