Magenta Måleri

Trapphus­renovering & trapphusmålning i Uppsala

Renovera trapphus Uppsala

Börjar det bli dags en trapphusrenovering eller att fräscha upp trapphuset? Trapphuset är en viktig gemensam yta för de boende och har stor betydelse för trivseln i en bostad. Ett nymålat trapphus höjer inte bara värdet på din fastighet, det skapar även ett inbjudande första intryck och en mer harmonisk helhet. Låt oss utföra en professionell trapphusmålning av er fastighet.

Hos oss på Magenta Måleri kan du välja att göra en totalrenovering av trapphuset för att skapa en helt ny stil, lika väl som att bevara eller återskapa fastighetens redan befintliga utseende och kulturarv. Med gedigen kunskap och erfarenhet har vi under åren renoverat trapphus för såväl små som stora fastigheter i Uppsala med omnejd. Vi har många gånger förverkligat och ofta överträffat bostadsrätts­föreningars förväntningar vad gäller färdiga slutresultat. Det är vi stolta över!

Trapphus­­­renoveringar av kulturmärkta trapphus

Vill du ta tillvara på ett kulturmärkt trapphus med unik interiör så utgår vi alltid från fastighetens ursprungliga tidsepok. Varje detalj är viktig så därför tittar vi på allt från färger, målningsteknik och dörrarnas ådring till fastighetsboxar, trycken och armatur. Vi går också igenom fastighetens säkerhet för att kontrollera att den uppfyller dagens säkerhetskrav. Utöver det kontrollerar vi även ytskikt, brand- och inbrottssäkerhet samt dörrarnas säkerhetsklassning. Allt för att du och föreningen ska bli nöjda!

Ett lyckat resultat vid en trapphus­renovering bygger på en kontinuerlig och nära kundkontakt. Därför vill vi att du ska vara involverad tidigt i processen så att du kan komma med önskemål och synpunkter på upplägget. Vårt mål är att skapa smakfulla trapphus med en inbjudande känsla och äkta karaktär. På så sätt skapar vi ett rum som speglar husets historia, men också alla som bor i det.

Kontakta oss för trapphus­renovering Uppsala.

Våra kunniga målare och hantverkare är redo att förverkliga din dröm om ett nytt och fräscht trapphus. Välkommen att kontakta oss!