Magenta Måleri

Målare i Uppsala

Vi målar om Uppsala

Magenta Måleri består av och innebär erfarna målare i Uppsala. Vi sätter färg på din tillvaro. Anlitar du oss på Magenta Måleri kan du räkna med proffs som har erfarenhet av alla typer av invändigt måleri och som kommer blåsa nytt liv i din bostad.

Målerifirman som utför alla slags måleritjänster

Är du osäker på vilken kulör som passar till det du vill måla om? Vi hjälper gärna till med färgsättning av rum och hela våningar, att välja tapeter och kulörer, allt efter rummets ljus och dimensioner samt husets tidsepok. Invändig målning är ett seriöst och ansvarsfullt arbete som kräver tålamod, noggrannhet och färgkännedom. Tillsammans med engagerade medarbetare utför vi såväl stora som små uppdrag av varierande karaktär.

Miljöarbete är likaså viktigt för oss. Vi är noggranna med vilka produkter vi använder för att projekten ska bli så miljövänliga som möjligt.

Anlita målare från Magenta Måleri.

Vårt största fokus är du, kunden. Det viktigaste för oss är att du får ett resultat som du är nöjd över.  Oavsett vilken typ av måleritjänst du eftersöker, kan du kontakta Magenta Måleri för en kostnadsfri offert.