Magenta Måleri

Fasadmålning i Uppsla 

Går du i tankar på att måla om fasaden?

Funderar du på en fasadmålning till er sommarstuga, villa eller radhus? Då har du kommit rätt! Vi har en mängd nöjda kunder i Uppsala med omnejd, både privatpersoner, BRF, statliga verk och företag. Magenta Måleri hjälper dig med att måla om fasader och annat utvändigt måleri. 

När du anlitar oss för fasadmålning kan du vara säker på att inte behöva göra om det på många år framöver! Genom att låta en målarfirma slipper du göra hästjobbet och kan använda tiden till annat. Däremot är du med i hela processen och under arbetets gång, för att på så sätt vara trygg i att slutresultatet uppfyller förväntningarna.

Fasadmålning: Steg för steg

När du anlitar oss börjar vi uppdraget med att tillsammans gå igenom vad ni tänkt er vad gäller färg och era förväntningar på oss. Vi anpassar vårt arbete beroende på förutsättningarna, som t.ex. vilken typ av fasad som ska målas och vilken färgtyp som används tidigare.

Som erfarna målare vet vi hur olika förutsättningar påverkar valet av material och vilka metoder som krävs för att få ett bra resultat.

När målningen är slutförd går vi tillsammans med dig som kund igenom arbetet och åtgärdar eventuella anmärkningar på plats. Detta, tillsammans med vår expertis gör att vi alltid lämnar ett snyggt, modernt och högkvalitativt arbete efter oss.

Hur ofta bör man måla om fasaden?

En utvändig målning av fasaden bör göras med jämna mellanrum för att ge ett så bra skydd som möjligt. Hur länge färgen håller beror mycket på vilken färg som använts, hur ytan är grundbehandlad samt hur pass noga och vältäckande färgen har målats.

Utvändig målning

Förutom att måla om husfasader så utför vi såklart andra typer av utvändig målning. Portar, träfasad, putsfasad eller staket – inget jobb är för svårt för oss! Vi arbetar nära dig som kund, bollar gärna tankar och idéer och andra saker som rör projektet. Allt för att ni ska vara nöjda med slutresultatet. Men det som framförallt förenar våra tjänster är vår noggrannhet och känsla för detaljer.

Se alla våra måleritjänster.

fasadmålning magenta måleri

Anlita målare från Magenta Måleri.

Låt oss hjälpa dig att återge ditt hus sin forna glans på ett hållbart sätt. Klicka på knappen för att hitta kontaktuppgifter och hör av dig idag!