Magenta Måleri

Referenser

Referenser från tidigare kunder

Våra kunder är det viktigaste vi har och omdömen och referenser från tidigare arbeten är vår största drivkraft. Därför är vårt mål att hela tiden göra våra kunder nöjda och helst av allt överträffa förväntningarna. Nedan finner ni ett urval av referenser från Magenta Måleris tidigare kunder!

Anders Larsson Allehanda Glas

Vi samarbetar i stort sett alltid med Magenta Måleri när det gäller fönsterrenoveringar. Vi gör underarbetet på fönstren och Magenta tar hand om målningen. Ibland är det våra jobb de hjälper oss med eller så hjälper vi till med deras uppdrag.

Vi har jobbat tillsammans i många år och det har alltid fungerat jättebra. Det känns tryggt att ha en samarbetspartner som vi vet gör ett bra jobb. Fönster är ju viktiga att renovera på rätt sätt för att de ska hålla i många år.

Magenta Måleri är den bästa målarfirman i stan!

Tommy Fredholm Erlandsson Bygg i Öst

Vi har haft ett långt samarbete med Magenta Måleri när det gäller målningsrelaterade jobb. För oss är de den självklara entreprenören. De har hög kvalitet på sina uppdrag, de passar alltid tider och sköter uppdragen mycket bra.

Det fungerar alltid jättebra med Magenta Måleri och de har en yrkeskompetens som är på topp!

Tomas Eriksson Svenska Skydd

Vi har anlitat Magenta Måleri för flera uppdrag som har gällt trapphusmålningar och samarbetet fungerar alltid mycket bra.

När jag ringer kontoret vet jag att mina frågor tas om hand direkt eftersom alla är lika mycket ansvariga. Inget hamnar mellan stolarna.

Magenta Måleri uppfattas som ett ungt friskt företag och utstrålar sundhet. Vi vill gärna öka samarbetet med dem!

Se våra referensprojekt

Utöver omdömen och referenser från våra kunder kan du även kolla in våra tidigare arbeten. Ta del av våra referensprojekt genom att klicka på knappen nedan.