Magenta Måleri

Fönsterrenovering i Uppsala

Renovera fönstren och upplev skillnaden

Börjar dina fönster läcka värme eller se slitna ut? Det finns många anledningar att renovera fönster som är gamla eller slitna istället för att köpa nya. Man kan exempelvis vilja förbättra värmeisoleringen, bevara kulturvärdet eller ta tillvara på träkvaliteten i gamla hus. Äldre fönster har nämligen allt som oftast bättre virke än de nyproducerade. Vi på Magenta Måleri är experter på fönsterrenovering i Uppsala och har lång erfarenhet av att leverera bra resultat.

Fördelar med att renovera dina fönster

Bestämmer du dig för att renovera dina gamla fönster så kommer både miljön och plånboken att tacka dig. Du slipper den ökade kostnaden som kommer med helt nya fönster, plus att det blir mindre påverkan på miljön. Förutom att få samma klassiska och autentiska utseende på din bostad så ökar du också byggnadsvårdvärdet.

Våra hantverkare på Magenta Måleri har lång erfarenhet av fönsterrenovering i Uppsala på både nya och gamla byggnader. Vi renoverar fönstret med varsam hand och anpassar storlek på fönster,spröjs och färg på kitt efter husets utseende och karaktär. Vi kompletterar även med beslag och gångjärn, antingen nya som passar in eller renoverade, samt erbjuder nytillverkning av fönster och lagningsdelar. I samband med renoveringen går det också att tilläggsisolera fönstret eller byta fönsterglas.

Varje fönster är unikt och bör behandlas med hänsyn för dess ålder och skick. Låter du våra hantverkare utföra fönsterrenoveringen så kan du känna dig trygg. Vi kan fönster och har många nöjda kunder i bagaget. Vårt mål är att alltid utföra arbetet på ett hantverksmässigt, noggrant och effektivt sätt.

Kontakta oss och boka tid

Ring oss och boka tid för konsultation av våra utbildade fönsterhantverkare. Efter att vi har kommit och tittat på de fönster som ska renoveras så får du en offert som du i lugn och ro kan bedöma innan du beslutar om vidare beställning. Ring oss redan idag:

Anlita målare från Magenta Måleri.

Vårt största fokus är du, kunden. Det viktigaste för oss är att du får ett resultat som du är nöjd över.  Oavsett vilken typ av måleritjänst du eftersöker, kan du kontakta Magenta Måleri för en kostnadsfri offert.