Magenta Måleri

Våra tjänster

Måleritjänster i Uppsala

Målerifirma i Uppsala med omnejd. Vi på Magenta Måleri är mycket erfarna målare och hantverkare som också arbetar med renovering av fönster och trapphus. Vi är noggranna, har stor färgkännedom och lämnar alltid ett slutresultat som vi själva skulle vara nöja med på hemmaplan.

Grunden i vårt arbete är en nära kundkontakt för att du ska bli nöjd med slutresultatet. Vi ger alltid en kostnadsfri offert där vi bland annat går igenom kulör- och materialval, tidsplan, arbetsmiljö, säkerhet och privatpersoners möjlighet till ROT-avdrag. 

Miljöhänsyn genomsyrar hela vår verksamhet. Därför strävar vi ständigt efter att välja giftfria färgtyper och produkter med så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi ser också till att använda produkter som inte riskerar att påverka vår personals hälsa negativt.

Om du är osäker på vilka slags material, färg och mönster som passar bäst ger vi gärna råd där vi tar hänsyn till ljusförhållanden och dimensioner samt till husets historia, inredning och byggstil. Vi ger också kostnadsfri konsultation kring fönster- och trapphusrenoveringar och tillverkar vid behov nya fönsterbågar.

Visst vet du om att du med ROT- avdrag kan får skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden? Vi sköter självklart allt det praktiska. Du kan få mer information om ROT-avdraget här.

Målning och tapetsering inomhus

Vi utför alla typer av invändigt måleri inklusive hela rum, fönster, snickerier, antika luckor, dörrar och våtutrymmen. Tapetsering ger oändliga möjligheter både när det kommer till materialval och mönster. Vi arbetar med allt från papperstapeter till textiltapeter, vinyltapeter, fibertapeter, strukturtapeter och våtrumstapeter. Läs mer om målning inomhus, tapetsering och våtrumsmålning.

Målning utomhus

Ett väl omhändertaget yttre höjer husets estetik såväl som ekonomiska värde. Samtidigt innebär det att fasaden håller sig fortsatt motståndskraftig mot mögel, röta och väderförhållanden. Magenta Måleri erbjuder därför målning av alla slags fasader och utomhusytor, oavsett om ytan som målas är av trä, sten eller puts.

Vi använder enbart produkter som fungerar tillsammans med tidigare färglager och som ser till att eventuella träytor kan andas. Här kan du som kund känna trygghet tacke vare vår gedigna kunskapsbas och stora erfarenhet. Läs mer om fasadmålning och utvändig målning.

Fönster­renovering

Genom att renovera befintliga träfönster gör du en stor insats för såväl husets estetik och kulturvärde såväl som för plånboken och miljön i form av förbättrad värmeisolering och bevarande av högkvalitativt byggmaterial. Gamla fönster är oftast tillverkade av långsamväxande furu av en kvalitet som idag är svår att få tag i. Vi renoverar därför varsamt och ersätter vid behov trasiga delar såsom beslag och gångjärn. Där befintliga fönsterbågar inte går att renovera tillverkar vi nya. Läs mer om fönsterrenovering.

Trapphus­renovering

Våra kunniga målare och hantverkare målar eller totalrenoverar ert trapphus, för att antingen bevara eller återskapa husets ursprungliga utseende eller för att skapa nytt. Vi tar uppdrag för såväl små som stora fastigheter och överträffar ofta våra kunders förväntningar.

Vi lägger mycket möda på detaljer såsom färgnyanser, målningstekniker och armatur, för att skapa hög trivsel och högt estetiskt värde. Därtill ser vi självklart till att trapphuset uppfyller alla säkerhetsföreskrifter. Läs mer om trapphusmålning och renovering.

Kontakta oss på Magenta Måleri: Din målerifirma i Uppsala.

Vårt största fokus är du, kunden. Det viktigaste för oss är att du får ett resultat som du är nöjd över. För oss är ingenting omöjligt! Oavsett vilken typ av måleritjänst du eftersöker, kan du kontakta Magenta Måleri.