Målare i Uppsala

Målare i UppsalaOavsett om vi vill måla om barnens rum eller en gammal köksstol så vet vi alla hur det ligger till. Bra färg och ordentliga redskap är ett måste när det är dags att fräscha upp inomhus! Dock är det nästan ännu viktigare att behandla underlaget rätt innan målningen påbörjas. Skrapning, tvätt, eventuell spackling, grundfärg och sedan färdigstrykning är A och O för att få ett snyggt slutresultat. Många underskattar dessvärre det förberedande arbetet när det gäller målning och därför finns det ofta en risk att dolda skador dyker upp i framtiden.

Din målarfirma i Uppsala

Magenta Måleri består av och innebär erfarna målare i Uppsala. Vi sätter färg på din tillvaro! Anlitar du oss på Magenta Måleri kan du räkna med proffs som har erfarenhet av alla typer av invändigt måleri och som kommer blåsa nytt liv i din bostad. Vi kan underlag och målar allt från tak, väggar, fönster och snickerier till mer antika luckor och dörrar.

Proffs på kulörer och färgsättning

Är du osäker på vilken kulör som passar till det du vill måla om? Inga problem! Vi hjälper gärna till med färgsättning av rum och hela våningar, att välja tapeter och kulörer, allt efter rummets ljus och dimensioner samt husets tidsepok. Invändig målning är ett seriöst och ansvarsfullt arbete som kräver tålamod, noggrannhet och färgkännedom. Tillsammans med engagerade medarbetare utför vi såväl stora som små uppdrag av varierande karaktär. Miljöarbete är likaså viktigt för oss och vi arbetar ständigt med att förbättra, förebygga och minska giftiga färger och måleriprodukter i vårt arbete. Vi är noggranna med vilka produkter vi använder för att projekten ska bli så miljövänliga som möjligt. Våra målare har mött alla situationer och komplikationer som man kan tänka sig och har ändå fått till fantastiska slutresultat.

Anlita målare från Magenta Måleri

Du kan lugnt anlita oss och lita på att vi aldrig lämnar ett färdigt projekt efter oss av sämre kvalité än vad vi själva vill ha hemma. Välkommen att kontakta oss idag!

 

Ett urval av våra referensprojekt