Fönsterrenovering i Uppsala

Fönsterrenovering i Uppsala av FlustretBörjar dina fönster läcka värme eller se slitna ut? Det finns många anledningar att renovera gamla fönster istället för att köpa nya. Man kan exempelvis vilja förbättra värmeisoleringen, bevara kulturvärdet eller ta tillvara på träkvaliteten i gamla hus. Äldre fönster har nämligen allt som oftast bättre virke än de nyproducerade. Magenta Måleri är experter på fönsterrenovering i Uppsala.

Fördelar med att renovera fönster

Bestämmer du dig för att renovera dina gamla fönster så kommer både miljön och plånboken att tacka dig. Du slipper den ökade kostnaden som kommer med helt nya fönster, plus att det blir mindre påverkan på miljön. Förutom att få samma klassiska och autentiska utseende på din bostad så ökar du också byggnadsvårdvärdet.

Våra hantverkare på Magenta Måleri har lång erfarenhet av fönsterrenovering på både nya och gamla byggnader. Vi renoverar fönstret med varsam hand och anpassar storlek på fönster,spröjs och färg på kitt efter husets utseende och karaktär. Vi kompletterar även med beslag och gångjärn, antingen nya som passar in eller renoverade, samt erbjuder nytillverkning av fönster och lagningsdelar. I samband med renoveringen går det också att tilläggsisolera fönstret eller byta fönsterglas.

Varje fönster är unikt och bör behandlas med hänsyn för dess ålder och skick. Låter du våra hantverkare utföra

fönsterrenoveringen så kan du känna dig trygg. Vi kan fönster och har många nöjda kunder i bagaget. Vårt mål är att alltid utföra arbetet på ett hantverksmässigt, noggrant och effektivt sätt.

Kontakta oss och boka tid

Ring oss och boka tid för konsultation av våra utbildade fönsterhantverkare. Efter att vi har kommit och tittat på de fönster som ska renoveras så får du en offert som du i lugn och ro kan bedöma innan du beslutar om vidare beställning. Ring oss redan idag på 018-60 41 00!

 

Referens från kund

“Vi samarbetar i stort sett alltid med Magenta Måleri när det gäller fönsterrenoveringar. Vi gör underarbetet på fönstren och Magenta tar hand om målningen. Ibland är det våra jobb de hjälper oss med eller så hjälper vi till med deras uppdrag.

Vi har jobbat tillsammans i många år och det har alltid fungerat jättebra. Det känns tryggt att ha en samarbetspartner som vi vet gör ett bra jobb. Fönster är ju viktiga att renovera på rätt sätt för att de ska hålla i många år.

Magenta Måleri är den bästa målarfirman i stan!”

– Anders Larsson, Allehanda Glas

 

Ett urval av våra referensprojekt